آرام بهنوش طباطبایی پوران درخشنده ملیکا زارعی

آرام: بهنوش طباطبایی پوران درخشنده ملیکا زارعی مریلا زارعی نفیسه روشن مدل مانتو بازیگران زندگی

گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی هم تایید شد، هم نشد! ، نان&quot، بالابودن نمک در &quot

در حالیکه اخیرا وزیر بهداشت نسبت به اوج بودن نمک در نان ایرانی تا سه برابر حد مجاز اعتراض کرده هست، رییس اتحادیه نانوانان سنتی آن را هم تایید کرد و هم تکذیب، آی

هم تایید شد، هم نشد! ، نان&quot، بالابودن نمک در &quot

بالابودن نمک در "نان" هم تایید شد، هم نشد!

عبارات مهم : ایرانی

در حالیکه اخیرا وزیر بهداشت نسبت به اوج بودن نمک در نان ایرانی تا سه برابر حد مجاز اعتراض کرده هست، رییس اتحادیه نانوانان سنتی آن را هم تایید کرد و هم تکذیب، آیا که به گفته او، وزارت بهداشت از کم کردن میزان نمک در نان های سنتی طی امسال تقدیر کرده بود و اگر در نانوایی بیش از حد مجاز از نمک استفاده می شود، ناشی از بی کیفیت بودن گندمی است که آرد می شود.

به گزارش ایسنا، اخیرا وزیر بهداشت نسبت به اوج بودن نمک در نان ایرانی تا سه برابر حد مجاز اعتراض کرده و گفته که نان غذای مهم در کشور است و اگر نان سالمی به مردم بدهیم بخشی از وظیفه مان را انجام داده ایم، آیا که وزارت بهداشت جهت شرکت های تولیدکننده مواد غذایی سخت گیری می کند تا نمک ارزش را به میزان یک گرم یا یک دهم گرم کم کردن دهند ولی از آن طرف نانی در اختیار مردم قرار می گیرد که میزان نمکش سه برابر حد مجاز است.

هم تایید شد، هم نشد! ، نان&quot، بالابودن نمک در &quot

به گفته وی، هنگامی که به نانوا می گوییم آیا به میزان زیاد از نمک استفاده می کنی، می گوید ” آردی که به من می دهند مناسب نیست و خمیرش شل است و در تنور می ریزد بنابراین باید گندم وارداتی را با آن مخلوط کنیم این در حالی است که دو برابر قیمت جهانی گندم را جهت خرید گندم ایرانی پول می دهیم و از طرفی نمکی به آن اضافه می کنیم که بیماری و هزینه اضافی ایجاد می کند”.

البته وزیر بهداشت تاکید کرده که به دنبال کم کردن نمک و عدم استفاده از جوهر قند در نان هست، آیا که در حال حاضر در بعضی موارد جوهر قند گاهی با همین عنوان و گاهی با عنوان مکمل در نان استفاده می شود که بخشی از بیماری های گوارشی مردم نیز به همین علت است.

در حالیکه اخیرا وزیر بهداشت نسبت به اوج بودن نمک در نان ایرانی تا سه برابر حد مجاز اعتراض کرده هست، رییس اتحادیه نانوانان سنتی آن را هم تایید کرد و هم تکذیب، آی

این در حالی است که قاسم زارعت کار – رییس اتحادیه نانوان سنتی – در این باره به ایسنا، گفت: اخیرا وزارت بهداشت بعد از بازرسی های متعدد انجام شده است اعلام کرد که میزان مصرف نمک از ۱.۸ گرم به یک گرم کم کردن پیدا کرد و از این بابت از خبازان تقدیر کرد و مشخص نیست منظور وزیر بهداشت چه بوده است؟ البته اگر در نانوایی میزان مصرف نمک بیش از حد مجاز باشد دلیلش پایین بودن گلوتن گندمی است که به آرد تبدیل شده است و به علت این مساله، جهت استحکام بخشی و قوام بخشی زیاد به خمیر نان به آن نمک می زنند.

واژه های کلیدی: ایرانی | بهداشت | استفاده | اخبار اقتصادی و بازرگانی


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz